Conditii generale de livrare


Livrare prin curier

Transportul este asigurat gratuit prin Urgent Curier in peste 5500 de localitati din Romania.

Pentru localitatile care se afla in afara retelei Urgent Curier se percepe o taxa de 1.0 lei/km + TVA, taxa care este platita de catre client iar kilometrii suplimentari sunt calculati o singura data, doar dus, fata de cea mai apropiata filiala Urgent Curier

Lista localitatilor celor de la Urgent Curier unde costul transportului este gratuit se poate descarca AICI.......

Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, în aceste situații veți fi contactat și anunțat de un agent de vânzări.

În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilită pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să Vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 de la sediul Sc Color Metal Srl , comenzile care intră după ora 14:00 urmând a fi expediate doar ziua următoare.

Vă rugăm să verificați produsele primite prin curier formulând orice reclamații în prezența curierului și înainte de a semna primirea bunurilor. Rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierului.

Ne cerem scuze în fața tuturor clienților noștri față de promisiunile de care nu ne-am putut ține 100%, din motive ce nu țin de organizarea companiei noastre ci de modul în care firmele de curierat rapid înțeleg să își facă datoria față de clienți.